Samtaleterapi & Healing

– en vej til indre fred og styrke

Via samtale finder vi vej til det, der fysisk eller følelsesmæssigt belaster dig og dit liv.
Ved hjælp af spirituel healing sættes der lys på de skyggefulde dele af din tilværelse, så lyset og livsglæden kan finde vej tilbage til dig.

læs mere »

Ikke to konsultationer ligner hinanden, da ikke to mennesker/sjæle er ens. Alligevel er der i denne tid en rød tråd der viser, at hvis vi går ind bag ”hjertets port” om bag gammel sorg, smerte, svigt og ensomhed, så går de fleste mennesker rundt med en uudtrykt længsel efter noget gammelt, smukt og trygt.

Selv hvis barndommen har været traumatisk eller på en eller anden måde vanskelig, findes der en længsel efter noget ”gammel kendt” dybt i hjertet hos enhver. Går vi dybt nok, bærer vi alle med os en erindring fra en svunden tid om skønne ”tabte horisonter”.

Ved at genetablere kontakten til vores indre guddommelige barn – til vores højere selv – til det guddommelige plan – genvindes et dybere indhold i tilværelsen. Dette er ofte vejen tilbage til den indre fred og balance, der giver et mere glædesfyldt, sundt og lykkeligt liv.

Pris: kr. 700, varighed ca.1½ time

Aura Soma

– hvad er det?


Aura Soma er et fantastisk farve-duft ”system”, der er beskrevet som ”levende lysenergier”. De gør noget ved en, som er uforklarligt. Som når man betragter en smuk sol op- eller nedgang. Eller som at betragte en smuk blomst og indånde dens duft. De smukke olier kan smøres på kroppen. De dejlige dufte kan åndes ind. De virker opløftende og beroligende på mange planer. De har renhed, ægthed og kærlighed med sig. Børn er naturligt tiltrukket af dem som af en legetøjsbutik. De står og funkler i mere end 100 flasker og giver skønhed og ro.

Jeg mødte Vicky Wall ganske kort i 1989. En fantastisk kvinde, som vi skylder tak for, at disse smukke olier og dufte så dagens lys for mange år siden.

Jeg fik min første lille flaske som en gave af en kær veninde for længe siden. De ord, der fulgte med flasken, gjorde et uudsletteligt indtryk på mig. I lang tid brugte jeg især duftene intuitivt både personligt og i undervisningsmæssige sammenhæng. En kæmpe hjælp til at rense og højne energi, når mange mennesker undervises og en masse tyngde forløses.

Senere tog jeg selve uddannelsen til Aura Soma terapeut. Men det smukkeste for mig er, hvordan erfaringen viser, at mennesker – selv små børn – intuitivt tiltrækkes af netop den eller de flasker, der hjælper den pågældende i vidt forskellige situationer i livet. Kroppen skal have, hvad den har brug for. Men sjælen, som vi er, har brug for farver til balance og healing. Egentligt lidt overjordisk og svært at forklare.

Jeg hørte engang en præst citere Grundtvig for at have sagt: ” Kærlighed kan ikke forklares, men skal erfares”. Sådan er det med kærlighed, sådan er det med healing og sådan er det med Aura Soma. Det kan ikke forklares, det skal erfares.