Kurser og foredrag

– en vej til indre fred og styrke.

Alting sker så hastigt i denne tid. Sommetider glemmer vi at få sjælen med og først, når alvoren i livet melder sig, stopper vi op. Meditation er et middel, et redskab til at bringe harmoni, fred og balance i sind, krop og ånd. Vi er nemlig mere end en hjerne og en fysisk krop. – Meditation giver dig mulighed for at nå ind til den, du virkelig er. Samtidig er det sundt at befinde sig i den dybe afslappede tilstand, hvor selv videnskaben nu erkender, at fysiologiske forandringer til det bedre finder sted. Blodtryk og puls normaliseres, immunsystemet styrkes, ja, man kan næsten mærke, at sind og krop regenererer.

Mange fascineres i denne tid af andres ”sjette sans”. Af de healende evner som andre har, af den fred og styrke som enkelte synes at besidde, men som de fleste synes at mangle. Men vi har adgang til dybere indre viden til et healende potentiale og til indre fred og styrke. Alt sammen noget, der gør det lettere for os alle at leve mere harmonisk i disse udfordrende tider. Det er det, jeg gerne vil give dig mere viden om, forståelse for og oplevelse af igennem mine kurser og foredrag.

Jeg holder i denne tid gerne foredrag og kurser under titlen:
”Tid i forvandling – tid til forvandling”.

Hvis du ønsker et foredrag eller et kursus, der passer netop til dit firma, din arbejdsplads, din skole, din forening etc. Eller til den gruppe mennesker, som du gerne vil være sammen med om anderledes og dybere oplevelser, er du altid velkommen til at kontakte mig for nærmere aftale.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked