Meditation og healing

– min forvandling til nyt liv.

Efter mange års arbejde som bioanalytiker, forlod jeg det etablerede systems stress og jag. I 1987 tog jeg en zoneterapiuddannelse, der også omhandlede healing og gav indblik i den spirituelle dimension. 2 år efter åbnede jeg min egen klinik “Ciel” hvor jeg nu hovedsageligt arbejder med mennesker i krise, men også med mennesker, der har lyst til at arbejde med sig selv gennem healing, samtaleterapi, spirituel vejledning, Aura Soma og meditation.

Der ud over holder jeg foredrag og kurser, og er forfatter til børnebogen ”Tak fordi du kom”, og til ”Hannibal – en forsøgsmus gæster jorden”, skrevet som eventyr for større børn og voksne.

Har desuden udgivet to meditations CD’er ”Meditation – En nøgle til himlen” og
”Meditation – Hjertets nøgle til himlen” – begge med guidede meditationer til fred, healing og indsigt.

I årenes løb har jeg deltaget i utallige kurser både i ind- og udland, som alle har været udviklende og inspirerende. Alligevel er det, jeg i dag ønsker at formidle det helt enkle og for mange vanskelige at fatte, at jo mindre vi gør og jo mere vi blot er, jo enklere og mere harmonisk bliver livet og jo mere nærmer vi os det, vi er her for.